AQUAMAX®Llak për radiator

emajl për radiatorë
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
max. 10%
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
e bardhë polare
e bardhë polare
E mundshme në paketim
0,65 L

Radiator AQUAMAX është një emajl i lehtë për radiatorët dhe tubat e radiatorëve, në bazë të disperzionit ujor dhe të lidhësve akrilik, rezistent ndaj temperaturave të larta, deri në 120 ℃. AQUAMAX emajli për radiatorë nuk zverdhet dhe nuk ka erë të pakëndshme, është jashtëzakonisht i qëndrueshëm, i fortë, ka fuqi mbuluese dhe elasticitet të shkëlqyer. Përdoret për të mbrojtur sipërfaqet e reja dhe për të riparuar lyerjet e vjetra.