MAXILUX® 3në1

shtresë veshjeje me përfundim të plotë antikorroziv për metalin që thahet shpejt
Është mirë ta dini
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
me bazë tretës
me bazë tretës
E mundshme në paketim
0,75 L

MAXILUX 3 në 1 është një smalt kundër korrozionit që thahet shpejt me vetitë e një mjeti kundër korrozionit, prajmerit dhe shtresë përfundimtare në një. Falë formulimit të tij të veçantë, aplikohet drejtpërdrejt në metal dhe ndryshk dhe parandalon zhvillimin e mëtejshëm të tij. Rezistenca e jashtëzakonshme ndaj ujit, fortësia, elasticiteti, rezistenca ndaj rrezatimit UV dhe ndikimeve atmosferike, mundëson mbrojtjen afatgjatë të sipërfaqeve metalike.