MAXILUX® 3në1ANTIKA FINA

veshje me mbarim të plotë kundër korrozionit me tharje të shpejtë për metal me ashkla të imta metalike
Është mirë ta dini
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
me bazë tretës
me bazë tretës
E mundshme në paketim
0,75 L

MAXILUX 3 në 1 ANTIKA FINA është një smalt kundër korrozionit që thahet shpejt me vetitë e një agjenti kundër korrozionit, prajmerit dhe shtresës së sipërme në një. Ai përmban ashkla metalike që i japin sipërfaqeve një pamje rustikale. Është ideal për marrjen e efektit të hekurit të farkëtuar në metal. Falë formulimit të tij të veçantë, aplikohet drejtpërdrejt në metal dhe ndryshk dhe parandalon zhvillimin e mëtejshëm të tij. Rezistenca e jashtëzakonshme ndaj ujit, fortësia, elasticiteti, rezistenca ndaj rrezatimit UV dhe ndikimeve atmosferike, mundëson mbrojtjen afatgjatë të sipërfaqeve metalike.