AQUAMAX®Metal Primer

ngjyra bazë për metal
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
max. 5%
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
0,65 L, 3 L

AQUAMAX Metal Primer është ngjyrë bazë antikorozive për mbrojtjen e sipërfaqeve nga çeliku, hekuri, bakri, alumini. Është i punuar prej lidhjeve sintetike, pigmenteve antikorozive, mbushës, aditivëve specialë të zhytur në ujë. Përdoret për lyerjen bazë për sipërfaqet e brendshme e të jashtme të metalit në kombinim me emalin universal AQUAMAX Wood & Metal Paint.