Nuancat më të kërkuara

MAXILUX®Metal Primer

shtresë bazë për metal
Është mirë ta dini
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
me bazë tretës
me bazë tretës
E mundshme në paketim
0,75 L

MAXILUX Metal Primer është një shtresë bazë kundër korrozionit të metalit. Është i bërë në bazë të lidhësve alkid, pigmenteve anti-korrozive dhe mbushësve specialë. Është i menduar për mbrojtjen e konstruksioneve të çelikut, makinerive bujqësore dhe ndërtimore dhe sipërfaqeve të tjera metalike nga ndikimet atmosferike, si dhe para aplikimit të smaltit universal MAXILUX Wood & Metal Paint. Prodhohet në ngjyrë gri dhe të kuqe.