MAXILUX®Rapid Metal Primer

ngjyrë bazë që thahet shpejtë
Është mirë ta dini
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
me bazë tretës
me bazë tretës
E mundshme në paketim
0,75 L

MAXILUX Rapid Metal Primer është bojë mbuluese, me cilësi të lartë, bazë për metalin e bazuar në rrëshira alkide që thahen shpejt, pigmente anti-korrozive dhe mbushës të veçantë. Karakterizohet nga një kohë e shkurtër e tharjes dhe mbrojtjes afatgjatë kundër korrozionit. Është menduar për mbrojtjen e konstruksioneve të çelikut, makinerive bujqësore dhe ndërtimore dhe sipërfaqeve të tjera metalike nga ndikimet atmosferike, si dhe para aplikimit të smaltit universal MAXILUX për dru dhe metal. Karakterizohet nga qëndrueshmëri e jashtëzakonshme, mbulim dhe qëndrueshmëri e mirë, pamje mat dhe ngjitje e mirë me metalin. Shtresa është rezistente ndaj ndikimeve atmosferike dhe rrezatimit UV. Prodhohet në ngjyrë gri dhe të kuqe.