Početna
ABOUT.jpgABOUT.jpg

O nama

Naša priča

Kompanija Maxima je porodična firma osnovana 1990. godine kao trgovina bojama. Uvidevši da na tržištu nema dovoljne ponude kvalitetnih unutrašnjih boja, 1994. godine porodica donosi odluku da otpočne proizvodnju istih. Taj razvojni put počinje proizvodom Maxipol, koji je ovu kompaniju učinio prepoznatljivom.

Počeci su bili veoma skromni. Dnevni kapacitet iznosio je 5 tona. Danas, kompanija Maxima ima kapacitet od 1000 tona gotovog proizvoda na dan sa portfoliom proizvoda kojima nudi rešenja za sve završne radove u građevinarstvu.

Naša priča

Strast i posvećenost

Strast ka usavršavanju postojećih proizvoda i osvajanju novih tehnologija, posvećenost kupcima i njihovim potrebama, verovanjem da je kvalitet jedini imperativ u ophođenju prema receptuiranju, proizvodnji i distribuciji proizvoda, doveli su kompaniju Maxima na mesto najuspešnijih firmi iz ovog regiona u oblasti proizvodnje materijala za završne radove u građevinarstvu.

Kvalitet i lojalnost

Najveća vrednost koja odlikuje Maximu predstavljaju lojalni kupci koji prepoznaju nastojanje ove kompanije da obezbedi najbolji odnos kvaliteta i cene i to nagrađuju poverenjem u ovaj brend.


Hvala Vam na tome!