Maxima default altMaxima default alt

MAXILUX 3në1 - NJË PËR GJITHÇKA!

Shtresë kundër ndotjes, bazë dhe e sipërme që ndryshon. Jo direkt në metal - direkt në ndryshk.

Mëso më shumë
Maxima default altMaxima default alt

GJITHÇKA PËR QERAMIKËN TUAJ!

Ngjitës i sigurtë për qeramikë, fuga dhe hidroizolim.

Mëso më shumë
Maxima default altMaxima default alt

MAXIDECOR Travertino

Suva dekorative minerale me të cilën mund të rifreskoni hapësirën tuaj...

Mëso më shumë
Maxima default altMaxima default alt

Koha për të lyer?

Zgjidhni njërën nga nuancat MAXIMIX...

Mëso më shumë
Maxima default altMaxima default alt

Sistemet e fasadave MAXITHERM

Sigurojini vetes komoditet dhe kurseni para duke instaluar njërin nga sistemet e fasadave!
Mëso më shumë
Maxima default altMaxima default alt

SILLNI JETË MUREVE TUAJA!

Zgjidhni një teknikë dekorimi që do ta bëjë hapësirën tuaj të veçantë!
Mëso më shumë
Maxima default altMaxima default alt

Shiko në dhomë

0412 lemon lime
2030 rose garden
4906 aqua drop
5065 bali sky
8056 nude powder
Shiko ngjyrën

Blogu Maxima

Nga fabrika e braktisur deri te inspirimi

Nga fabrika e braktisur deri te inspirimi

Jo rrallë, pikturat si vepra artistike llogariten si elite, vlera të paarritshme që shihen nëpër gal...

Më shumë
DOWNLOAD CENTAR.jpgDOWNLOAD CENTAR.jpg

Arti në muri

Shumica e Molerave me përvojë do tua thonë një gjë - ngjyrosja apo gëlqerosja për ta është më shumë ...

Më shumë
pigmenti11.jpgpigmenti11.jpg

Pigmente te ngjyrat e mureve (tonerët)

Nuk ka bukuri pa ngjyra dhe ngjyrat flasin me të gjitha gjuhët. Shumë prej nesh pajtohen me këtë th...

Më shumë
Si ta lyeni brendinë e hapësirës suaj si profesionistMaxima default alt

Si ta lyeni brendinë e hapësirës suaj si profesionist

Zgjidhni ngjyrat që më së shumti ju përgjigjen

Mëso më shumë
Shitoret MaximaMaxima default alt

Shitoret Maxima

Na gjeni në mjedisin t'uaj - hulumtojeni rrjetin tonë të gjërë të shitoreve. Shënojeni /Unesite lokacionin t'uaj që ta gjeni shitoren Maxima më të afërt. Produktet më të mira në majë të gishtave tuaj!

Mëso më shumë